Iedereen heeft ze wel, van die dromen die je al heel lang uit wilt laten komen. Zusje-van – Plannen die al jaren vooruitgeschoven worden omdat je het (nog niet) durft, of omdat je er nog niet klaar voor bent. ‘Ik ben te druk, ik moet eerst meer ervaring hebben’. Wachtend op het juiste moment, maar komt dat moment ooit wel?

Nu heb ik de stouten schoenen aangetrokken, en DURF ik het aan op Zusje-van te starten.
Een creatieve uitlaatklep, iets wat al heel lang in mijn hoofd zit, dit wil ik graag met jullie delen. En hoop ik dat jullie net zo enthousiast zijn als ik.

Zusje-van houdt zich bezig met alles wat met papier te maken heeft, kaarten, agenda’s, kalenders, planner, notitieboekjes en ga zo maar door. Sommige dingen staan nog niet op de site, maar zijn in ontwikkeling. Heb je zelf een idee, maar geen idee hoe je het moet uitvoeren? Mail.

Grafisch
Je kunt bij Zusje-Van ook terecht voor grafische ontwerpen voor o.a. huisstijlen, advertenties, flyers, autobestickering en/of website. Vragen? Mail gerust!

Zusje-van Simone Eigenaresse
Zusje-van Notitieboek